Scripter Quiz answers, Scripter Quiz Royale high: If you’re looking for the correct answers to your Scripter Quiz then you have come to the right place. Today we will be sharing all the answers and questions to the royale high scripter question. Let’s get started without further delay.

Scripter Quiz ANSWERS | Royale High

Question 1: Which scripting language do Roblox developers use for creating games?

Options:

A. HTML

B. LUA

C. C++

D. Python

Answer: LUA

Question 2: What value is “C”?

Options:

A. 7

B. 512

C. 17

D. 60

Answer: 17

Question 3: What value is “Z”?

Options:

A. None of the above

B. 60

C. 2

D. 0

Answer: 2

Question 4: What do loops serve in Lua?

Options:

A. None of the above

B. These are used to delete a piece code

C. They create circle objects within your game

D. They can be used to execute code repeatedly

The answer is: They can be used repeatedly to execute code

Question 5: What value is “x”?

Options:

A. None of the above

B. 5

C. 7

D. 9

Answer: 9

Question 6: What is this script doing?

Options:

A. A.

B. B.

C. Removes a section from the workspace

D. Creates a brand new empty space

Answer: Creates a part and assigns it the workspace.

Question 7: What is script.parent?

Options:

A. It refers the Roblox Lua script’s child.

B. B.

C. It’s not valid Lua

D. It is the parent of a Roblox LuaScript

Answer: It refers the parent of a Roblox Luascript

Question 8: What’s a property in Lua

Options:

A. It’s a description of an object such as its color or size.

B. It is not valid in Lua

C. It’s a quick way to build a house

D. It is the child of a Roblox Lua Script

Answer: It’s a way to describe an object such as its color, size and more

Question 9: Which of these are not valid ROBLOX Lua objects?

Options:

A. A.

B. B.

C. Screengui

D. Beam

Answer: Light Trail

Question 10: What is GUI?

Options:

A. A.

B. B.

C. Graphical User Interface

D. Game under Inspection

Answer: Graphical User Interface

Question 11: Which one of the following services is not valid in Roblox?

Options:

A. Physics Service

B. Tween Service

C. Rotation Service

D. Gui Service

Answer: Rotation Service

Last words of the Author: We trust that the Scripter quiz answers will be helpful. Feel free to leave your questions regarding the Scripter Quiz Royale in the comments box.

You may also like

Leave a Comment